Voor kids

Ook voor kinderen hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld. Lezen, snoepen, muziek, films; genoeg om kinderen zoet te houden!

Donald Duck

Als één stripblad opvoedkundig verantwoord is, dan is het wel Donald Duck. Wie is er niet mee groot geworden? Kinderen leren spelenderwijs en op humoristische wijze lezen, puzzelen en de (geschiedenis van) taal. En het beste komt nog: het verschijnt elke week! 

Ga naar Donald Duck

Bookchoice

We kunnen tegenwoordig niet meer om de digitale wereld heen. Met Bookchoice krijg je per maand 8 ebooks & audiobooks die met zorg  geselecteerd zijn. Alle boeken zijn te downloaden als ebook én audiobook. Dat betekent dat kinderen heerlijk kunnen lezen of luisteren waar en wanneer ze maar willen!

Bekijk Bookchoice

Chocolade

Iedereen is gek op chocolade toch? Af en toe mag je kinderen wel eens trakteren op écht goede chocolade, bijvoorbeeld tijdens een goede film of serie. Speciaal voor deze en andere momenten hebben wij de heerlijke chocolade van La Chiara Cioccolata in ons assortiment. 

Bekijk alle chocolade

Een mooie armband, ring of ketting? Dochters zijn er vaak gek op. Dankzij onze partner Trendjuwelier heeft u keuze genoeg!

Naar sieraden
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen