Voor kids

Ook voor kinderen hebben we een uitgebreid assortiment samengesteld. Lezen, snoepen, muziek, films; genoeg om kinderen zoet te houden!

Donald Duck

Als één stripblad opvoedkundig verantwoord is, dan is het wel Donald Duck. Wie is er niet mee groot geworden? Kinderen leren spelenderwijs en op humoristische wijze lezen, puzzelen en de (geschiedenis van) taal. En het beste komt nog: het verschijnt elke week! 

Ga naar Donald Duck

Videoland

De meeste kinderen zijn gek op televisie. Met een maandabonnement op Videoland kunnen ze onbeperkt series en films kijken. Met de speciale KIDS-omgeving hoef je ook niet bang te zijn dat ze dingen zien die voor volwassenen bestemd zijn. 

Ga naar Videoland

Chocolade

Iedereen is gek op chocolade toch? Af en toe mag je kinderen wel eens trakteren op écht goede chocolade, bijvoorbeeld tijdens een goede film of serie. Speciaal voor deze en andere momenten hebben wij de heerlijke chocolade van La Chiara Cioccolata in ons assortiment. 

Bekijk alle chocolade

SportBoxx

Naar een sportevenement met je kinderen gaan wordt op deze manier wel heel makkelijk. Met een SportBoxx ontvang je 2 open tickets voor een wedstrijd/race naar keuze en een informatief boekwerkje over de voetbalclub of het circuit. Kies uit talloze sporten!

Bekijk hier alle sport tickets
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen