Voor hem

Voor de mannen onder ons is hier ook genoeg te vinden. Of je nou een nieuw geurtje zoekt, een nieuw horloge of barbequebenodigdheden, Hallmark denkt ook aan jullie!

Barbeque

Tijd om de barbeque weer buiten te zetten! Met onze selectie aan grills, barbeques en tools heb je gegarandeerd een onbezorgde dag!

Bekijk alle barbeques

Delicatessen

Van mannen wordt tegenwoordig verwacht dat ze meer kunnen dan een ei bakken. Met onze ruime selectie aan olie, balsamico's,  pasta en andere delicatessen word je goed op weg geholpen!

Bekijk alle delicatessen

Digitale Tijdschriften

Geniet een maand lang van meer dan 50 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Linda, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape, Donald Duck en nog veel meer!

Naar Digitale Tijdschriften

Bookchoice

Met Bookchoice krijg je per maand 8 ebooks & audiobooks die met zorg voor je geselecteerd zijn. Alle boeken zijn te downloaden als ebook én audiobook. Dat betekent heerlijk lezen of luisteren waar en wanneer je maar wilt!

Naar Bookchoice

Vuur en Woede

Vuur en Woede (Fire and Fury) beschrijft hoe het presidentschap van Donald Trump tot nu toe verliep. Het boek baart veel opzien, omdat Trump wordt neergezet als een onnozele man, die zelf verbaasd was dat hij de verkiezingen won. President Trump reageerde furieus op het boek, hij probeert via een rechtszaak de publicatie tegen te houden. Dat mislukte, in de Verenigde Staten ging de verkoop zelfs vier dagen eerder dan gepland van start.

Bekijk boek

Horloges

Dress watches, field watches, pilot watches; we hebben genoeg keuze voor zowel de sportieve als de gedistingeerde man. Kijk snel verder!

Naar horloges
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen