Voor hem

Voor de mannen onder ons is hier ook genoeg te vinden. Of je nou een nieuw geurtje zoekt, een nieuw horloge of barbequebenodigdheden, Hallmark denkt ook aan jullie!

Barbeque

Tijd om de barbeque weer buiten te zetten! Met onze selectie aan grills, barbeques en tools heb je gegarandeerd een onbezorgde dag!

Bekijk alle barbeques

Delicatessen

Van mannen wordt tegenwoordig verwacht dat ze meer kunnen dan een ei bakken. Met onze ruime selectie aan olie, balsamico's,  pasta en andere delicatessen word je goed op weg geholpen!

Bekijk alle delicatessen

Bookchoice

Met Bookchoice krijg je per maand 8 ebooks & audiobooks die met zorg voor je geselecteerd zijn. Alle boeken zijn te downloaden als ebook én audiobook. Dat betekent heerlijk lezen of luisteren waar en wanneer je maar wilt!

Naar Bookchoice

De allerbeste life hacks voor vaders

Moet je met de boormachine aan de slag, maar wil je niet dat alles vol stof zit? Hoe maak je een flesje bier open met een eenvoudig blad papier? En hoe tover je de trap om in een coole glijbaan voor je kids? Voor deze en nog een heleboel andere alledaagse problemen vind je in dit boek de allerbeste life hacks die het leven van elke vader makkelijker maken!

Bekijk boek

Horloges

Dress watches, field watches, pilot watches; we hebben genoeg keuze voor zowel de sportieve als de gedistingeerde man. Kijk snel verder!

Naar horloges
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen