Voor haar

Voor classy dames, stoere chicks en alles daar tussenin hebben we een breed assortiment aan cadeaus samengesteld. Waar maken we jou blij mee?

Grazia

Grazia is een wekelijkse mix van een flinke dosis high end fashion, uitgebreide shoppings, mooie waargebeurde verhalen, first hand celebrity nieuws en de beste beauty tips. En weet je wat nog het beste is? Het is geen maandblad maar een weekblad!

Naar Grazia

Digitale Tijdschriften

Geniet een maand lang van meer dan 50 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Linda, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape, Donald Duck en nog veel meer!

Naar Digitale Tijdschriften

Bookchoice

Met Bookchoice krijg je per maand 8 ebooks & audiobooks die met zorg voor je geselecteerd zijn. Alle boeken zijn te downloaden als ebook én audiobook. Dat betekent heerlijk lezen of luisteren waar en wanneer je maar wilt!

Naar Bookchoice

Parfum

We hebben tal van parfums voor alle gelegenheden. Fris of kruidig, zomers of winters, casual of chique! 

Onze parfums

Sauna

Met onze sauna arrangementen van Select Wellness Goup heb je een heerlijke onbezorgde dag in het verschiet. Kies uit tal van locaties door het hele land!

Bekijk alle arrangementen

Sieraden

Een gouden hanger, een zilveren armband of een ring met steen. We hebben duizenden sieraden voor jong, oud, stoer of klassiek! 

Bekijk alle sieraden

Horloges

Horloges zijn tegenwoordig fashion items. Bij elke outfit hoort een klokje. Met ons zeer uitgebreide assortiment van casual tot dressy horloges weten we zeker dat er iets voor je bij zit!

Bekijk alle horloges

Perfect Skin Basis

De Perfect Skin gezichtsbehandelingen van Ariane Inden zijn complete gezichtsbehandelingen voor een perfect resultaat. Voorafgaand aan de behandeling wordt gekeken welke van de 48 verschillende huidtypen bij jou van toepassing is. Hierop volgend wordt de gezichtsbehandeling volledig aangepast.

Perfect Skin Standaard
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen