Overnachten in het buitenland

Alleen of samen er op uit. Je lekker laten verzorgen in een mooi hotel in het buitenland. Wie houdt daar nu niet van. Even weg van de waan van de dag. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan hotels met en zonder arrangement. Ga jij voor de lokale keuken, de atmosfeer of de omgeving?

Bekijk de hotels

België

Ervaar het leven bij onze zuiderburen. De eeuwenoude steden, de kust of de bosrijke ardennen. Drink een speciaal biertje op een van de terrassen. Eet een heerlijke maaltijd in een van de gastronomische restaurants. Maak een lange wandeling in het bos of de heuvels. België  is een divers land waar de tijd zo voorbij vliegt.

Geniet van België

Duitsland

Onze oosterburen kennen we van de braadworst, bier en mooie auto's. Maar Duitsland is nog meer. Duitsland kent een lange cultuurrijke geschiedenis die mede de Europese cultuur heeft gevormd. De vele musea en historische gebouwen zijn de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast is het Duitse landschap zeer divers. Bossen, heuvellandschap en gebergte staan in contrast met het vlakke landschap dat Duitsland ook heeft. Voor ieder wat wils.

Ontdek Duitsland

Frankrijk

Frankrijk. La douce france. Leven als een god in Frankrijk. We hebben het waarschijnlijk wel eens horen zeggen of zelf gezegd. Het Franse buitengebied is erg mooi. Lekkere wijntjes en mooie (klassieke) gerechten en de liefde waarmee deze producten gemaakt en bereid zijn. Dat is wat Frankrijk, Frankrijk maakt.

Ontdek Frankrijk

Luxemburg

Luxemburg, de kleinste partner van de Benelux. Ooit een onderdeel van Het koninkrijk Nederland. Veel bergen en bossen geven het een sprookjesachtig gevoel. In het noorden van Luxemburg hebben we twee 4 sterren hotels gekozen. Ze hebben een voortreffelijike keuken waar gekookt wordt in de Franse stijl, met producten uit de omgeving. 

Ontdek Luxemburg