Eropuit

Lekker een dagje weg, alleen of met het hele gezin. Dat kan gewoon in Nederland. Hier vind je de leukste uitjes of doe dingen. Een overnachting in het bos of relaxen op het water, jij kiest. ook kun je je zelf op een leuke manier ontwikkelen door bijvoorbeeld een duik- of fotografiecursus te doen. Jong of oud, voor iedereen is er iets leuks te vinden.

Alle activiteiten

Spotlight

Dieren in het wild, in eigen land? Jazeker! Ga met het hele gezin op zoek naar zeehonden. Je vertrekt vanuit lauwersoog  in de provincie Groningen met de MS Silverwind. Een unieke kans om de zeehonden in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien. De gidsen kunnen je alles vertellen over de zeehond, maar ook over de Waddenzee. Dit uitje is in samenwerking met Zeehondencrèche Lenie ’t Hart uit Pieterburen

Spot de zeehond

Tijd voor jezelf

Uitwaaien aan het strand 2.0! Ervaar iets nieuws, wees sportief en verras jezelf: ga strandzeilen! Of blokarten zoals de professionals zeggen. Je zeilt op drie wielen met een mast en een zeil over het strand langs de frisse zee en voelt de wind door je haren gaan.

Laat je wegblazen
 

Dieren

 

In je uppie

 

Lekker lui

 

Met de kids

 

Natuurworkshops

 

Op het water

 

Wandelen & Fietsen