Overnachten & Eropuit

Slapen in een andere omgeving en wakker worden met het gevoel dat niks hoeft, alles mag? Dat is precies wat je met jouw Hallmark Verwenkaart kunt doen. In samenwerking met Voordeeluitjes.nl bieden we meer dan 200 hotelarrangementen aan die met zorg voor jou geselecteerd zijn.

Een dagje zeilen in Friesland of een workshop fotografie? In samenwerking met GiftNation bieden we meer dan 70 leuke uitjes voor jong en oud!

Kies uit een van de ruim 250 hotelarrangementen in Nederland

Bekijk alles

2-daags Citytrip Haarlem arrangement Carlton Square Hotel

Carlton Square Hotel ligt op loopafstand van het monumentale hart van Haarlem, vlakbij stadspark Haarlemmerhout. Gaat u de hoek om, dan treft u daar het centrum al aan. Het Noord-Hollandse Haarlem is een van de mooiste historische steden van het land en bovendien een van de leukste steden om te winkelen. Carlton Square Hotel is een 4-sterrenhotel. Het hotel heeft een lounge met open haard om lekker te ontspannen met een boek of spelletje, een televisiehoek en een verwarmd terras.

Bekijk arrangement

Meer dan 70 leuke uitjes voor jong en oud

In samenwerking met Nature's Gift biedt Hallmark meer dan 70 uitjes en arrangementen voor jong en oud. Een dagje zeilen in Friesland, een rondvaart door de Biesbosch of een workshop fotografie. Met de Hallmark Verwenkaart kan het allemaal. 

Naar Eropuit
 

Overnachten in Nederland

 

Eropuit

 

Overnachten in het buitenland

 

Reisboeken