Overnachten & Eropuit

Slapen in een andere omgeving en wakker worden met het gevoel dat niks hoeft, alles mag! Dat is precies wat je met jouw Hallmark Verwenkaart kunt doen. In samenwerking met Voordeeluitjes.nl bieden we meer dan 200 hotelarrangementen aan die met zorg voor jou geselecteerd zijn.

Een dagje zeilen in Friesland of een workshop fotografie. Kies uit meer dan 70 leuke uitjes voor jong en oud. Een wedstrijd van jouw favoriete Eredivisieclub bekijken, naar de TT Assen of een hockeyclinic van Ellen Hoog? In samenwerking met SportBoxx biedt Hallmark meer honderden tickets voor voetbalwedstrijden, evenementen en clinics.

Kies uit een van de ruim 250 hotelarrangementen in Nederland

Bekijk alles

2-daags All-In arrangement De Bonte Wever

De Bonte Wever is gelegen in Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Het is een verrassend nieuw All-in hotel, met een eigen sport- en evenementencentrum! Tijdens uw verblijf kunt u volop gebruik maken van de vele faciliteiten voor één vaste prijs. De All-in arrangementen bieden onbeperkt toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, een fitnesscentrum, zes moderne bowlingbanen en een gezellige caféstraat. Tevens geniet u van heerlijke uitgebreide buffetten en onbeperkt drankjes. 

Bekijk arrangement

Meer dan 70 leuke uitjes voor jong en oud

In samenwerking met Nature's Gift biedt Hallmark meer dan 70 uitjes en arrangementen voor jong en oud. Een dagje zeilen in Friesland, een rondvaart door de Biesbosch of een workshop fotografie. Met de Hallmark Verwenkaart kan het allemaal. 

Naar Eropuit

SportBoxx

Met SportBoxx maak je elke sportliefhebber blij. Kies je voor een dagje golfen of voor een hockeyclinic? De keuze is aan jou! Een voetbalwedstrijd van je favoriete club tot racen in een Lamborghini, het is allemaal mogelijk! Er zijn SportBoxxen voor voetbal, Formule 1, paardensport, tennis, boksen en golfen.

SportBoxx biedt meer dan 55 verschillende thema's!

Alle SportBoxxen
 

Overnachten in Nederland

 

Eropuit

 

Overnachten in het buitenland

 

Reisboeken

 

Sporttickets