CD

Hier vind je een brede selectie van bekende artiesten uit binnen en buitenland. Pop, klassiek, disco of nederlandstalig, er zit vast iets bij voor jou.

Bekijk alle CD's

Adele

In 2008 brak ze bij het grote publiek door met haar album 19 en singles als Chasing Pavements en Make You Feel My Love. In 2010 en 2011 had ze grote hits met Rolling in the DeepSet Fire to the Rain en Someone Like You afkomstig van haar tweede album 21. In 2012 schreef ze het nummer Skyfall voor de gelijknamige James Bondfilm. In 2015 kwam haar langverwachte derde album 25 uit. De eerste single uit dit album was Hello. De single stond wereldwijd meteen na de release op nummer 1. De single en het album braken wereldwijd records, dit album is in de eerste week meer dan drie miljoen keer verkocht.

Adele - 25

Tribute to Whitney

Romy Monteiro heeft het afgelopen jaar hoge ogen gegooid met haar rol in ‘the Bodyguard’, de musical-bewerking van de film met Whitney Houston. Dit voorjaar komt de CD ‘A Tribute To Whitney’ uit, als ode aan de legendarische zangeres Whitney Houston, die inmiddels 5 jaar geleden (11 februari 2012) overleed.

Tribute to Whitney

Rolling Stones

Jump Back: The Best of The Rolling Stones is een compilatiealbum van The Rolling Stones, uitgegeven in 1993. Het album bevat nummers van het album Sticky Fingers tot aan Steel Wheels

Jump Back '71 - '93
 

Nederlandstalig

 

Pop

 

Verzamel