Cadeaus onder € 20,-

Op deze pagina vind je snel een leuk cadeau onder de € 20,-

Pasta & Rijst

Met de pasta's, risotto- en paellarijst van Foodelicous zet je wat bijzonders op tafel. Vooral de pasta's smaken van zichzelf al heerlijk! Maak eens iets anders dan je standaardpasta van de supermarkt en spit recepten door om deze ingredienten te complementeren!

Pasta & Rijst

Bevers speuren in de Biesbosch

Al 25 jaar is hij de vaste bewoner van Nationaal Park De Biesbosch en hij leeft er met 250 soortgenoten, de bever. Bos en water maken de Biesbosch tot de perfecte leefomgeving voor het knaagdier. Langs de vele oevers kun je overal glijsporen zien waar de bevers in en uit het water ‘glijden’. Ook zijn er volop vraatplekken, geursporen en beverburchten te vinden. En daar vaar jij langs op en maakt het van dichtbij mee!

Bevers speuren

Digitale Tijdschriften

Geniet een maand lang van meer dan 50 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Linda, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape, Donald Duck en nog veel meer!

Naar Digitale Tijdschriften

Ebooks & Audiobooks

Voor slechts €3,99. Elke maand de mooiste verhalen voor jou geselecteerd!

Met Bookchoice krijg je per maand 8 ebooks & audiobooks die met zorg voor je geselecteerd zijn. Alle boeken zijn te downloaden als ebook én audiobook. Dat betekent heerlijk lezen of luisteren waar en wanneer je maar wilt! 

Naar Bookchoice

Winterberg

Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen… 

Naar Winterberg
 

Eten & Drinken

 

Overnachten & Eropuit

 

Beauty & Wellness

 

Boeken & Tijdschriften

 

Sieraden & Accessoires

 

Cadeau & Wonen