Genieten aan tafel

Alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden of op te dienen. Een scherp koksmes, een degelijke steelpan, een robuuste snijplank of een complete set. Met deze items kun je zo aan de slag in de keuken. Op deze manier is koken altijd een feest!

Bekijk alle producten

WMF

Deze messen zijn chefwaardig en zijn niet te misstaan in elke keuken. Deze 3-delige messenset uit de serie Spitzenklasse Plus biedt ideale hulp bij het bereiden al uw maaltijden. De set bestaat uit een koksmes, bereidingsmes en groentemes. De lemmets zijn gemaakt van speciaal gesmeed lemmetstaal. De heftdelen zijn van hoogwaardig kunststof met roestvrijstalen klinknagels. Kiest u voor WMF dan kiest u voor Duitse topkwaliteit!

Informatie en bestellen

Onze partner 5CC heeft een ruime topcollectie aan prachtige wijnglazen, openers, karaffen en al het andere wat van wijn drinken een feestje maakt. 

Naar Wijn & Bar

Blomus ijstheemaker

Overheerlijk ijsthee maken kan je vanaf nu zelf! Met deze Iced Tea-Jay van blomus kan je alle smaken ijsthee zelf maken. Met een inhoud van 800 ml kan je deze ervaring met jouw gasten aan tafel delen. Met de toevoegingen van ijs, siroop, fruit en losse gedroogde thee (aanbovelen thee: Samova) heb je binnen 3 tot 7 minuten je ijsthee klaar en kan deze direct geserveerd worden!

Naar Blomus ijstheemaker
 

Keukenaccessoires

 

Servies & bestek

 

IJs

 

Koffie & Thee

 

Kruiden

 

Leren schorten

 

Messen

 

Pannen

 

Wijn & Bar