Delicatessen

Een lekker hartig stukje kaas, een mooie olie of azijn of ga je voor heerlijk zoete honing, koekjes of ambachtelijke chocolade? Op deze pagina is voor elke liefhebber iets naar zijn of haar smaak te vinden. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en met grote zorg voor je uitgekozen.

Bekijk alle producten

Cadeaupakketten

Nieuw in ons assortiment zijn onze borrel- en eetpakketten van Foodelicious. Ideaal om cadeau te geven, maar ook heerlijk om thuis te proberen. Tapas, worstjes, kazen, olijven, wijn, pesto of tapenades; het wordt lastig kiezen met deze topproducten!

Alle Cadeau pakketten

Chocolade

Chocolade is niet alleen heerlijk maar bevat ook veel goede stoffen zoals magnesium, antioxidanten, flavanoïden, maakt endorfinen aan en werkt cholesterolverlagend. Geniet verantwoord van onze chocolade van La Chiara Cioccolata en Foodelicious!

Bekijk alle chocolade

Olijfolie

Olijfolie is gezond en multi inzetbaar. Je kan ermee koken, saladedressings maken, eten marineren of als finishing touch aanbrengen op hapjes. Belangrijk is wel ten alle tijden goede olijfolie te gebruiken. Je proeft direct het verschil!

Bekijk alle olijfolie
 

Azijnen

 

Cadeaupakketten

 

Chocolade

 

Olijfolie