Tijd voor jezelf

Niets is lekkerder dan in een grote stoel wegkruipen achter een boek of tijdschrift. Hoe fijn is het dan om een Hallmark Verwenkaart te krijgen met een vrij te besteden tegoed voor je favoriete leesvoer? Jij hebt ‘m, gefeliciteerd!

Vuur en woede

Michael Wolff
€ 19,99

Nog nooit is het eerste jaar van een Amerikaanse president zo stormachtig verlopen als dat van Donald Trump. Journalist Michael Wolff wist door te dringen tot de binnenste kringen van het Witte Huis en sprak er met tweehonderd ooggetuigen. In Vuur en woede vertelt hij het ware verhaal van de opvliegende en onvoorspelbare president en zijn entourage.

Bekijk Vuur en woede

Digitale Tijdschriften

Geniet een maand lang van meer dan 50 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Linda, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape ,Donald Duck en nog veel meer!

Naar Digitale Tijdschriften

Delicious.

Alleen al het kiezen van gerechten geeft veel voorpret! Het tijdschrift Delicious barst van watertandende recepten en gerechten van chefs als Bill Granger, Eke Mariën, Valli Little en Mister Kitchen. Delicious is dáár waar het om koken en eten draait en geeft je elke maand recepten, kookinspiratie en leuke adresjes.

Ga naar Delicious

Ebooks & Audiobooks

Elke maand de mooiste verhalen voor jou geselecteerd via Bookchoice!

Naar bookchoice
 

Boeken

 

Digitale tijdschriften

 

Ebooks & Audiobooks

 

Tijdschriften