Tijd voor jezelf

Niets is lekkerder dan in een grote stoel wegkruipen achter een boek of tijdschrift. Hoe fijn is het dan om een Hallmark Verwenkaart te krijgen met een vrij te besteden tegoed voor je favoriete leesvoer? Jij hebt ‘m, gefeliciteerd!

President vermist

Bill Clinton & James Patterson
€ 20,00

President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van het jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, 

Bekijk President vermist

Digitale Tijdschriften

Geniet een maand lang van meer dan 50 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Linda, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape ,Donald Duck en nog veel meer!

Naar Digitale Tijdschriften

Delicious.

Alleen al het kiezen van gerechten geeft veel voorpret! Het tijdschrift Delicious barst van watertandende recepten en gerechten van chefs als Bill Granger, Eke Mariën, Valli Little en Mister Kitchen. Delicious is dáár waar het om koken en eten draait en geeft je elke maand recepten, kookinspiratie en leuke adresjes.

Ga naar Delicious

Ebooks & Audiobooks

Elke maand de mooiste verhalen voor jou geselecteerd via Bookchoice!

Naar bookchoice
 

Boeken

 

Digitale tijdschriften

 

Ebooks & Audiobooks

 

Tijdschriften